Golden Beach Reception Center

Previous

Project Description

Project Description

Location

Qingdao, Shandong

Square Feet

660㎡

Materials

Project Scope

Intro

The base is located in the Qingdao Development Zone. The project is adjacent to the Golden Beach Scenic Area and close to the Golden Beach Hilton Hotel. The owner hopes to design the design concept of the American hotel’s modern and classic style. We hope to integrate the simplified aesthetics. Design concept from the structure The concept begins because the main purpose is to sell houses. The plane function distinguishes between the reception area, the information description area, the negotiation area, the VIP, the restroom, etc. Because of the continuation of the Golden Beach Hilton hotel style, we first deal with the structure and the original structure beam. The black walnut solid wood panels are coated to form the beams of the wooden building, and the shape of the trabecular girders is designed according to the position of the beams, and the details are added with simple lines. The overall distinction is initiated by the design of the moving line, which is divided into five areas of the entrance reception area. Outside the entrance reception area, the European-style landscape pool is used to receive visitors. The wall of the reception area is presented in an exaggerated frame shape, and is divided into a simplified style of wood retaining wall. The reception desk is constructed with wood and stone, and the wood and stone are simultaneously For the structure but combined with each other, the ground is composed of classical elements, stone, floor and ceiling, so that customers can feel the brand and style of the product in the first time. Sand table model visit area This area is located on the right side of the reception area, the wall is the regional sand table, and the community sand table is presented by the model platform. In order to continue the classical style, the wall sand table painting is presented by the pyrography, the model table is covered with the black walnut plate, the ceiling size and the model table. The dimensions are echoed in equal proportions to make the space more generous. BAR and negotiation area The semi-circular BAR is designed to simplify the generous line decoration. The rear of the wine cabinet is located behind the financial office. The frosted glass light box is used as the compartment. The negotiation is divided into the scattered area and the sofa area. The ceiling and the ground are like the reception area and the model area. . VIP area Entering the aisle wall of the VIP area, we use the outdoor landscape stone gold granite as the wall material, which produces a rough contrast with the wood. The two sides of the wall are tempered glass, which makes the inner and outer light transparent and increases the depth of space. The VIP room has been presented with the concept of aesthetics. The ceiling and the brakes form the L shape. The granite wall is the main wall of information. The sofa back cabinet is made of stainless steel with stainless steel. Although it is a classical concept, it is presented in modern materials. Toilet area We hope that the bathroom is not just a bathroom, but an elegant and aesthetic space. The sink is set on the outside, with a large proportion of stone as a countertop with a large mirror. The white space allows people to relax and be elegant. The overall color of the marketing center is mainly black walnut color. The wood exudes a rough and warm feeling. It continues the American hotel’s American classical style. The floor covering echoes the structure of the ceiling. The pure design vocabulary is full of space and integrates leisure feelings. VIP treatment and simplified aesthetics.

Golden Beach Reception Center
Previous
Next