Shanghai Hongqiao Tianjie Reception Center

Previous

Project Description

Project Description

Location

Shanghai

Square Feet

1000㎡

Materials

Project Scope

Intro

The location of Hongqiao Tianjie is located in the core business district of Shanghai, China. In addition to the transfer of business concepts, it is the epitome of the urban will, which is brought into the natural situation by the vegetative wall surface, with the continuous streamline and curved surface of the space wall. It reflects the geomorphology and circulation of the surrounding environment, draws on the meaning of urban organic renewal, and puts the spiritual ideas of the local cultural history into it. Linked to the mall section, showing the various directions and orientations of urban evolution, thinking with timeless design, creating a look at both elastic use and sustainable development. As a hub for business and culture, it creates a comfortable but unusual space with open features.

Shanghai Hongqiao Tianjie Reception Center
Previous
Next