U HOTEL Liuzhou

Previous

Project Description

Project Description

Location

Liuzhou, Guangxi

Square Feet

9000㎡

Materials

Project Scope

Intro

“U Hotel-human temperature An inclusive organic design, the embodiment of leisure and human environment U Hotel’s main color is low-color earth color, hoping to make every customer feel quiet, as if bathing in the mountains. The whole hotel is very bright, every room is relaxed and comfortable, and the lobby is also unforgettable. In the process of design, the concept of humanity and environment is incorporated into the theme of the hotel, and people-oriented, so that each customer can feel and appreciate from their own perspective. The hall uses a lot of wood, which is presented on the walls that are raised or the walls that are reached. The hotel is full of such materials, including the materials and furniture in the room, all of which are logs, and use the original stone and the stone to increase the sense of weight in the space. Through the trickle of the waterfall, the overall design is organic. I hope to be different from other hotels. The greenery and the sound of the water make the hotel very quiet with some Zen. The design biases the deconstruction method, does not stick to the rules, makes the combination of design and space more reasonable and unique. The hotel is environmentally friendly, green and organic. Create a sensory experience for the customer and make them feel that ‘this life is more comfortable’. “

U HOTEL Liuzhou
Previous
Next