During the Strolling

Previous

Project Description

Project Description

Location

Qingdao, Shandong

Square Feet

120㎡

Materials

Materials: Cyprus grey marble, grey mirror, oak timber, black iron, engineered oak flooring, black painted glass, wood brick, and cotton linen fabric

Project Scope

Intro

Designers integrated scenic beauty captured by eyes into the mansion. Natural materials, e.g., timber, wood, and fiber cloth, create a relaxing climate. Floor-to-ceiling window panels invite sunlight into the living room, brightening the whole space. The living room also provides sensory entertainment. The marble wall is embedded with a collapsible projection screen that maximizes audio-visual effects. The screen can be hidden in the ceiling grille when not used, redirecting the visual focus to the marble wall. The living space embodies a living-oriented and people-oriented background. 



The study-cum-guest room adjacent to the living room is enclosed with glass. The glass can be opened to break the stiff boundary between the shard space and private space. Your sight can move freely along the sunlight. The coziness of the living room is continued in the master bedroom. In contrast, the dining room is more solemn and elegant. The huge panel of black painted glass extends the space via the reflection effect. The mansion owner is able to enjoy tipsy hours under dedicate glass lights.



During the Strolling
Previous
Next