Jinyi Studios Suzhou Flower Cinema

Previous

Project Description

Project Description

Location

Suzhou, Jiangsu

Square Feet

4750㎡

Materials

Project Scope

Intro

The cinema is more fashionable than entertainment. The base status is in the Suzhou Central Shopping Center. The space in the reception area is long and wide, and the space is planned in a perspective sense. The radial ceiling echoes the ground, and the space center is transferred to the ticket sales area. The ticket desk is connected with a continuous LED SCREEN. As an information center, the waiting area is equipped with LED SCREEN next to each seat to provide intensive information to stimulate the desire to watch movies. In the space, a funnel shape is designed as a corner vision to avoid the inability to concentrate the space due to excessive depth. The wall is painted with wood to add a human touch, reduce the business feel, and transform the movie into a relaxing activity for a comfortable life. We provide the concept of information communication in the waiting area and corridors, allowing customers to easily get movie or event information in a proactive manner, presenting film-related information in an art gallery presentation, and another design focus on corridor design for the entrance of the cinema. The 45-degree angle of the entrance allows people to easily identify, as well as the storage function of the cinema items, the entrance line is separated from the exit line, and the crowd can flow quickly. The color of the corridor is warm with gray ash veneer and black lacquered glass. The ceiling black is matched with white. The ground is divided according to the ceiling shape by two materials to form a systematic space, geometric lines and color blocks to increase the design texture. There are VIP halls, halls and giant screen halls in the cinema. The design of the cinemas is based on the concept of color and color blocks. The color-blocking method is adopted. The wall-absorbing materials are separated by stacking to make the space dynamic. The seat leather is bright and bright. People have a sense of expectation before the film begins. The overall color scheme is warm gray, white and black. The elements of simple geometric shapes run through the space, so that the cinema is not overly entertained, making the movie a kind of enjoyment.

Jinyi Studios Suzhou Flower Cinema
Previous
Next