Casa Di Creative Life Museum

Previous

Project Description

Project Description

Location

Qingdao, Shandong

Square Feet

300㎡

Materials

Project Scope

Intro

Simple and practical aesthetics The design concept of the overall Creative Life Pavilion extends the exquisite, scientific and artistic concept of corporate culture, and the design team proposes a parallel, simple, practical and aesthetic concept. Space lighting emphasizes the creation of the atmosphere, the shaping of the visual tension and the multi-faceted visual extension. Through the appropriate light layout, the commercial movement of the whole space is guided, and the light level of the light is concentrated to make the space texture greatly improved. Material X color creates a high-quality space The overall space is light wood grain as the main color. The use of stone strengthens the tough and noble spirit of Casati products. The black material with low-key texture balances the visual weight of the dark color, and the different materials of black iron black aluminum tube and mirror material. Mix and match, but create a visual effect that blends without conflict. The warm texture of the wood-grained Boeing makes the space more intimate. The wood-grained aluminum ceiling runs through the VIP reception area. Through the extension method, the individual space is broken and the space is intertwined with each other to achieve a spatial amplification experience. Elegant style life In the product display section, we consider the beauty and practicality to be equal. Therefore, the cabinets are separated in the middle of different product displays. The atmosphere is created and decorated in a separate space to make the customers feel relaxed in their own kitchen. The simple aesthetics after re-planning highlights the product-derived design concept of Italian products, presenting the exquisiteness, technology and artistic quality of the products, creating an elegant style of life and taste.

Casa Di Creative Life Museum
Previous
Next